23948sdkhjf

En transportmesse - udover det sædvanlige

Den 24.-25. maj, kalder Padborg Transportcenter til messe igen. Sidst var i 2017, og dengang var der over 2.000 besøgende. Arrangørerne håber på lige så mange igen i år.

En transportmesse er ofte meget statisk og ensformig. Derfor har man i Padborg Transportcenter udviklet et nyt koncept, som fik premiere for to år siden. Man kaldte konceptet "en messe, der er lidt ud over det sædvanlige" - og det blev en succes.

Nu er man klar med en messe igen, som bygger på det nye koncept, men som er strammet en smule op.

- Transportmessen i Padborg skal være både være spændende og indbydende. Det er vigtigt, at vi får skabt en hyggelig atmosfære, hvor de besøgende og udstillerne kan mødes og få en god oplevelse sammen, siger Finn Sørensen, der er direktør i foreningen Padborg Transportcenter, som arrangerer messen.

- Ligesom sidste år holder vi messen på den store parkeringsplads ved transportfirmaet Nagel på Thorsvej 19. Vi indretter det store område lidt anderledes. I midten etableres en markedsplads, som er udstillingens hjerte. Her sørger den lokale restauratør Krusmølle for en fantastisk atmosfære og byder på lækkerier. Det er meningen, at det skal være som en hyggelig oase.

- Rundt omkring har vi så de mange udstillere med deres stande, hvor de præsenterer deres køretøjer, trailere, transportsystemer og meget mere.

- I Padborg finder man alt relateret til transport- og logistikbranchen, og det skal også spejle sig på messen. Padborg har værksteder, dækservice, varehuse, lastbilforhandlere, virksomheder, der sætter bogstaver og logo på lastbiler og så videre.

- Padborg er en by, der lever af transport og byder på alt det, der er brug for - døgnet rundt. Vi er meget stolte over, at vi kan præsentere netop dette på udstillingen, siger Finn Sørensen.

Et telt for fremtiden

Ud over de større virksomheders udstillinger er der et telt, som er reserveret til uddannelsesinstitutioner, jobcentre m.m. Her er det store fokus uddannelse.

- Vi er meget optaget af fremtiden, siger Finn Sørensen. Det gælder også fremtidens medarbejdere. Transportbranchen er afhængig af, at der hele tiden kommer nye unge ind i branchen. De senere år er det lykkedes at skabe interesse for transportbranchen; men der er fortsat brug for mange unge.

- Derfor håber vi, at skolerne, forældrene og de unge selv kommer en tur til Padborg og besøger messen. Der er rigtig mange uddannelsesinstitutioner til stede - ligesom det også er muligt at snakke job og uddannelse hos mange af de virksomheder, der udstiller her.

- Mange af uddannelsesinstitutionerne og skolerne står i dette telt. Her kan de besøgende på pladsen få informationer om præcis det job, de er interesseret i, fortæller Finn Sørensen.

- Denne store præsentation er kun mulig, fordi vi støttes af mange virksomheder og lokale politikere, som ønsker at gøre denne messe til noget meget specielt.

- Padborg Transportmesse er en unik markedsplads for alle, der har noget at købe eller sælge i branchen. Så der bliver også en masse spændende materiel at se på for alle entusiasterne - og aktiviteter at deltage i, slutter direktør Finn Sørensen.

Artiklen er en del af temaet Padborg Transportmesse 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11