23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se, hvilke virksomheder med relation til transportsektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge

Contrans A/S
Axel Paraschiv Svinth Junker er udtrådt af direktionen hos Contrans A/S. Samtidig er Axel Paraschiv Svinth Junker indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Finn Boel Pedersen, mens Karsten Klitmøller er indtrådt i direktionen (kilde: CVR).

Contrans A/S tilbyder alle former for containertransport.

Kurt Beier A/S
Kurt Beier er udtrådt af direktionen og bestyrelsen, mens Karsten Beier er indtrådt i bestyrelsen hos Kurt Beier A/S (kilde: CVR).

Kurt Beier A/S er en vestjysk transportvirksomhed.

Logistic Contractor Danmark A/S
Sandu Nylmon er indtrådt i direktionen i stedet for Anders Alf Åke Bothén hos Logistic Contractor Propco I ApS og hos Logistic Contractor Danmark A/S. Samtidig er Sandu Nylmon er indtrådt i bestyrelsen i stedet for for Anders Alf Åke Bothén hos Logistic Contractor Danmark A/S. Sidst men ikke mindst er Claes Jonas Jônehall indtrådt i bestyrelsen i stedet for Anders Alf Åke Bothén hos Logistic Contractor Propco I ApS (kilde: CVR).

Logistic Contractor Danmark A/S er specialiseret i at udvikle og bygge logistikanlæg.

Marius Pedersen A/S
Finn Junge Andersen er udtrådt i direktionen hos Marius Pedersen A/S (kilde: CVR).

Aktiviteterne i Marius Pedersen omfatter indsamling, transport, sortering, afsætning og genvinding af fast og flydende affald fra erhverv, industri, institutioner, husholdninger og kommunale genbrugspladser. Marius Pedersen har desuden en entreprenørafdeling.

Svane Shipping A/S
Eskil Bielefeldt og Morten Høgsberg Nielsen er indtrådt i bestyrelsen, mens Inger Hansson er udtrådt af bestyrelsen hos Svane Shipping A/S (kilde: CVR).

Svane Shipping er en af Danmarks ældste shipping-virksomheder.

Unifeeder A/S
Robert Walpole og Yuvraj Narayan er indtrådt i bestyrelsen, mens Anil Mohta er udtrådt af bestyrelsen hos Unifeeder A/S (kilde: CVR).

Unifeeder A/S er et internationalt fragtfirma.

WHT-Spedition A/S
Ole Michael Ringheim er indtrådt i bestyrelsen hos WHT-Spedition A/S (kilde: CVR).

WHT-Spedition A/S er en københavnsk transportvirksomhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078