23948sdkhjf

Ny truck løfter 18 meter

N.C. Nielsen kan nu præsentere den nye Linde K 5231 smalgangstruck, som imponerer med en løftehøjde på op til 18 meter. Samtidig kommer Linde-nyheden med en forbedret ergonomi, sikkerhed og ydeevne – med blandt andet det innovative Linde Dynamic Reach Control-system, som effektivt kompenserer for mastens pendulbevægelser.

Linde K 5231 er flagskibet i K-serien, som kan opbygges helt individuelt til specifikke opgaver ud fra de mange moduler, den består af. Der er 64 forskellige mastevarianter, 10 kabinebredder i to versioner, mange chassisbredder og en bred vifte af avanceret ekstraudstyr.

Skræddersyet til mindste detalje 

- Den nye maskine bliver et naturligt omdrejningspunkt på højlageret, fortæller produktchef Henrik Gram Nielsen fra N.C. Nielsen A/S.

- Maskinens hardware og software er skræddersyet ned til mindste detalje. Den Maskinen kan også køre med et integreret navigations-system, der automatisk leder trucken fra en position til en anden position, så den finder den mest effektive rute i gangene

- Den opererer på autopilot inde i de smalle reolgange og kan ved hjælp af automatik løse opgaver i højden. Der er samtidig mulighed for, at operatøren hele tiden kan finjustere navigationen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172