23948sdkhjf

Nye smarte apps på messe

Fragtbørsen Timocom har verdenspremiere på ny Smart-App

Når den europæiske logistikbranchen mødes til Transport Logistic 2019 messen i München, er virksomheden Timocom også på plads i messehallen. Det sker under overskriften "One system. One network. One future.".

Det handler om Smart App-funktioner og en tovejs-grænseflade for transportordrer.

- Vi giver de besøgende på messen et eksklusivt kig på vores helt nye systemstartside, hvor vi lader over 130.000 brugere anvende alle nødvendige Smart Apps i systemet i forbindelse med afviklingen af en transportordre, forklarer Maria Toft Madsen, der er Country Manager Northern Europe i Timocom.

- Vi har udvidet Smart App’en til transportforespørgsler med en ny funktion, der lader ordregiveren definere modtagerkreds grupperinger. Transportforespørgslen sendes automatisk til de definerede modtagergrupper ad flere omgange, startende med den mindste modtagergruppe (foretrukne serviceydere) for til sidst at blive sendt til den største modtagergruppe (alle serviceydere i systemet). Dette sparer tid og gør det muligt at afvikle de daglige processer betydeligt hurtigere end før.

Digitaliseringen og den europæiske logistik har flere fællestræk: Grænseflader hører til de vigtigste teknologiske redskaber. Derfor samarbejder Timocom med kendte partnere som Cargoclix og Krone Telematics om at effektivisere logistikprocesserne på tværs af hele Europa ved hjælp af Smart APIs sporing og fragtbørser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094