23948sdkhjf

Leman: - Flere opkøb på vej

Siden Thomas Krøyer kom til som administrerende direktør for Leman for fem år siden, har strategien gået på at skabe vækst – både gennem opkøb og organisk vækst. Og den strategi er ikke lagt på hylden, siger direktøren til Transportmagasinet i forbindelse med det seneste regnskab, der blev offentliggjort i forrige uge.

- Jeg synes, vi havde en fornuftig vækst i 2018 taget i betragtning af de såkaldte engangsomkostninger, der har været i forbindelse med flytning af domiciler i både Norge og England samt integrationen med de opkøbte virksomheder, siger Thomas Krøyer.

- Vi forventer ikke at holde samme vækstniveau i år; men vi da er kommet godt fra start her i 2019 – og så håber jeg, at vi kan varme lidt op til nogle opkøb, men det bliver nok først i løbet af næste år.

- Vi har stadig en hel del potentiale i de markeder, vi ligger i. Vores overordnede mål er, at vi skal vækste mere end markedet. Det har vi gjort de senere år, og det håber vi på at kunne fortsætte. Vi har en fornuftig, men også aggressiv vækstplan, hvor vi skal have organisk vækst krydret med opkøb.

England er et af de markeder, hvor Leman har oplevet den kraftigste vækst. De seneste tre år er tre engelske virksomheder overtaget, og nu er de samlet sammen med Leman UK i et nyt domicil ved Leeds.

- Leeds er et stort industriområde, og Leman har historisk altid haft sit hovedsæde her. Oprindelig lå det i Bradford, så flyttede det til Leeds og nu har vi fundet nogle egnede lokaler Normanton.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.238