23948sdkhjf

DFDS udstikker kursen for de næste fem år

Fire strategiske søljer skal holde DFDS på stabil vækstkurs frem mod overskud på 5,5 mia. kr. i 2023

DFDS afholder i dag en kapitalmarkedsdag, hvor de fire strategisøjler og de nye ambitioner præsenteres for institutionelle investorer og analytikere.

DFDS oplyser, at ambition er at fortsætte med at øge omsætningen og indtjeningen betydeligt over de næste fem år med afsæt i medarbejdernes færdigheder, ny teknologi og den brede vifte af services, som vores færge- og logistiknetværk leverer til kunderne.

Det bliver fire strategiske søjler, som vil være de vigtigste drivkræfter for væksten over de næste fem år sammen med markedsvæksten.

Søjlerne er henholdsvis ”Levere flere løsninger til udvalgte industrier”, ”Digitalisere services for at accelerere væksten”, ”Udvikle og udvide færge- og logistiknetværkene”, ”Skabe mere værdi for passagerer”

Ifølge DFDS er ambition at opnå et EBITDA på omkring 5,5 mia. kr. i 2023 sammenlignet med 3,6 mia. kr. i 2018. Usikkerheden knyttet til at indfri denne ambition vurderes at være omkring 10 pct.

- Vores ambition overstiger den nuværende beskedne markedsvækst. Derfor er det vores strategi at bruge bredden og styrken af vores netværk som en løftestang til at gøre mere for kunderne og blive mere effektive. På den måde sigter vi på at vokse betydeligt over de næste fem år, udtaler Torben Carlsen, CEO i DFDS.

Læs mere om: DFDS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109