23948sdkhjf

LGT folder møbelleverancerne ud

Vil sætte nye standarden for levering af møbler til eget hjem og til kontraktmarkedets projekt salg

Møbellogistik eksperten LGT kan som alle andre konstatere, at salg af møbler på nettet vækster markant. I det lys vil firmaet være med til at sætte standarden for fremtidens Home Delivery, levering af møbler til eget hjem og til kontraktmarkedets projekt salg, skriver LGT i en pressemeddelelse. 

Ifølge LGTs internationale salgschef, Poul Erik Dahl, er firmaet kommet godt i gang med Home Delivery-konceptet. Kunderne efterspørger nye logistikydelser og services, så nye tiltag er på vej. 

- Det kan være nye, værdiskabende standarder som for eksempel ombytning og miljømæssig korrekt bortskaffelse af møbler - eller til genanvendelse eller donation. Vi ser ganske enkelt nye måder at brande sig på for nogle af vores kunder. Det kunne være en lille møbelbutikskæde der i forvejen er kunde hos os, der tilbyder donation af returtagne møbler til en velgørenhedsorganisation, siger Poul Erik Dahl. 

- Derudover kunne vi også tilbyde let montage af møbler og bortskaffelse af returemballage, men også mere kompleks montage arbejde, som kunne være interiør indretning i større byggerier på kontraktmarkedet. En naturlig forlængelse af et igangværende projekt salg for kunden, uddyber han. 

De seneste år har LGT Logistics også investeret stort i nye IT-systemer og TMS, Transportation Management System, samt udbygning af logistikcenteret i Horsens.

Læs mere om: LGT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109