23948sdkhjf

Speditionsuddannelsen tilbage i Mommark

Mommark Handelskostskoles på Als uddanner igen speditører. Landets speditionsvirksomheder er netop nu i gang med at rekruttere elever , så de kan starte på uddannelse i efteråret 2019.

Speditørelevuddannelsen varer to år og veksler mellem oplæring i virksomheden og syv ophold på Mommark Handelskostskole af en uges varighed.

Transportvirksomhederne er sparringspartnere i udviklingen af uddannelsen. For at imødekomme virksomhedernes høje ambitioner og forventninger til eleverne, har Mommark Handelskostskole inkorporeret fem fag på akademiniveau med mulighed for at optjene 50 ECTS-point til efter- og videreuddannelse.

Dermed vil virksomhederne bedre kunne tiltrække ambitiøse og dygtige elever fra HHX og EUX, hvor mulighed for karriere via kompetencegivende uddannelse er vigtigt.

Mommarks kostskolemiljø sikrer, at der under skoleopholdene er fuldt fokus på den teoretiske del af elevernes uddannelse.

Kostskolens beliggenhed i parklignende omgivelser ud til Lillebælt giver eleverne mulighed for aktive lærings- og fritidsmuligheder. De får blandt andet mulighed for friluftsliv, vandsport og boldspil - og til næste år føjer skolen en multihal til faciliteterne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082