23948sdkhjf

Stort trailer-opkøb: Krone overtager hollændere

Med virkning fra den 24. juni 2019 har Krone Commercial Vehicle Group overtaget 100 procent af aktierne i den hollandske Knapen group med datterselskaberne Knapen Trailers BV, Knapen Service BV og Trailned BV.

Knapen Trailers er producent af de såkaldte Moving Floor-trailere og bliver medlem af Krone gruppen, der er en af Europas største producenter af trailere og en af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner.

For Knapen giver det gode muligheder for at øge salget i begge sektorer, mens det for Krone er en mulighed for at komme ind på markedet for specialtrailere.

Overtagelsen er betinget af godkendelse fra de respektive landes konkurrencemyndigheder.

”Formålet med overtagelsen er at forene to stærke forretningskoncepter: Krones ekspertise inden for produktion af standardtrailere og Knapens specialiserede tilgang til skræddersyet produktion af specialtrailere,” hedder det i en fælles pressemeddelelse, som blev sendt ud onsdag eftermiddag kl. 17.00 den 26. juni.

Ingen ændringer

Knapen fortsætter med at fungere som et selvstændigt firma efter overtagelsen.

I pressemeddelelsen står der: ”Der bliver ingen ændringer i Knapens ledelsesteam. Den nuværende ledelse forbliver ved roret.”

”Beskæftigelsen på fabrikken i Deurne vil heller ikke blive berørt. Det samme gælder Knapens salgsnet. Alle Knapen-produkter vil fortsat udelukkende blive solgt gennem Knapens salgsnet og af dets salgsteam.”

Både Krone og Knapen er familiedrevne virksomheder, som fokuserer stærkt på relationen til medarbejderne - både på et personligt og fagligt plan. Det vil fortsætte.

Kun ét produkt

Knapen Trailers ligger i Deurne i den sydøstlige del af Holland. Virksomheden er specialiseret i et enkelt produkt: Moving Floor-trailere i aluminium.

Det stærke fokus på kun ét produkt kombineret med en stærk innovationsstrategi har været til gavn for Knapen, som er absolut den førende i Europa inden for sit felt.

Med en one-stop-shop løsning med service, reservedele, udlejning, leasing og brugt handel har Knapen udviklet et stærkt ”brand”, som Krone vil fortsætte.

”Vi er optaget af et sikre lokal beskæftigelse i Deurne, Holland. Derfor har vi ikke kun overtaget alle forretningsaktiviteter, men også alle produktionsfaciliteter,” udtaler Krone-ledelsen i pressemeddelelsen.

Krone Commercial Vehicle Group er en del af Bernard Krone Holding SE & Co. KG med hovedkontor i Spelle i det nordvestlige Tyskland. Virksomheden er over 100 år gammel og sælger mere end 50.000 trailere om året og beskæftiger omkring 6.000 personer på seks Krone-fabrikker.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078