23948sdkhjf

GLS åbner nyt depot til 43 mio. kr.

GLS Denmark har netop taget sit nye depot i Horsens i brug, og pakkedistributørens netværk vokser dermed fra otte til ni depoter. Nybyggeriet til 43 mio. kr. er en del af et større, dansk investeringsprogram.

Det nye depot skal direkte servicere en del af vækstområderne syd for Aarhus til og med Vejle og rykker dermed endnu tættere på kunderne. Det er samtidig også en udvidelse af den totale kapacitet i Syd- og Østjylland, der i forvejen dækkes af blandt andet hub’en i Kolding og depotet i Aarhus.

- Vores investering på 43 mio. kroner i dette nye, store depot i Østjylland er en vigtig del af vores landsdækkende udvidelse af GLS-netværket i Danmark, fortæller Karsten Klitmøller, General Manager GLS Denmark.

- Depotet er med til at sikre optimal sorteringskapacitet og fortsat give vores kunder den bedste kvalitet, også ved yderligere vækst.

Fremtidssikret og med perfekt beliggenhed
Op til 25.000 pakker vil hver dag blive leveret ud fra de 3.200 kvadratmeter i Horsens, hvor 81 porte og en optimal opdeling af depotet bidrager til effektive arbejdsprocesser. Depotet er ligeledes fremtidssikret til yderligere vækst, blandt andet grundet gode udvidelsesmuligheder.

Det nyeste inden for alarm- og sikkerhedsteknik i og omkring bygningerne samt en ekstra adgangskontrol, som alle køretøjer skal passere, er med til at beskytte både pakker og ansatte.

Depotet ligger ideelt placeret i industrikvarteret nord for Horsens, hvorfra der blot er få minutters kørsel til E45, og Kolding, Odense og Aarhus kan nås inden for en time.

Det nye depot tilbyder en lang række jobs med gode arbejdsbetingelser. Medarbejdere, distributionspartnere og chauffører kan glæde sig over ergonomisk afstemt pakkehåndtering, mindre varmetab ved læsning og losning af bilerne, især i de kolde måneder, samt 550 kvadratmeter lyse og moderne kontorfaciliteter.

Program sikrer kvaliteten
GLS Denmark begyndte i 2017 et investeringsprogram for at sikre bæredygtig kapacitet over hele landet til de hurtigt voksende pakkemængder.

Udover depotet i Horsens har GLS også bygget et nyt depot i Odense til erstatning for det gamle. København er blevet udvidet to gange og har fået yderligere et depot. Flere depoter er blevet moderniseret og udvidet og yderligere projekter er på tegnebrættet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079