23948sdkhjf

Volvo Trucks klar med kæmpestort førerhus

En meget større og behageligere seng og 600 liter mere plads.

Det er, hvad chauffører kan få i forbindelse med, at Volvo Trucks introducerer Globetrotter XXL til Volvo FH og FH16 - en udvidet version af det eksisterende XL-førerhus, fortæller Volvo Danmark i en pressemeddelelse.

Ved at flytte bagvæggen 25 cm længere tilbage og forstærke med ekstra C-stolper, har Volvo Trucks tilføjet 600 liter ekstra plads i det nye XXL-førerhus uden at gå på kompromis med de strenge sikkerhedskrav. Det nye førerhus vejer kun 145 kilo mere end det eksisterende XL-førerhus.

Den nye seng er 25 cm bredere og hele 13 cm længere end sin forgænger. Den øverste del af madrassen er dækket af polyetherskum, som tilpasser sig førerens krop. Sengen kan bestilles med en hæve- og sænkefunktion, fremgår det.

- Dette er vores mest rummelige og komfortable førerhus nogensinde. Det giver chauffører, der er ude i flere nætter ad gangen, mulighed for at tage flere personlige ejendele med sig og også få en rigtig god nats søvn. Dette er vigtigt, fordi en veludhvilet chauffør er en produktiv og sikker chauffør, siger Claus Jensen, produktchef hos Volvo Trucks Danmark, i pressemeddelelsen.

Opbevaringsrummet under sengen kan rumme 50 liter ekstra i begge sider og kan nemt tilgås både inde fra og uden for førerhuset. Det nye XXL-førerhus kan bestilles til FH med akselkonfigurationerne 6x2 og 6x4.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125