23948sdkhjf

Blue Water-datter får stor aktiepost

72-årige Kurt Skov, manden bag Blue Water Shipping, har besluttet at overdrage en del af aktierne i sit livsværk til sin datter, Anne Skov.

For 12 år siden overdrog han 75 procent til erhvervsfonden Blue Water Fonden, og nu afgiver han en stor del af de resterende 25 procent til datteren.

Det skriver Børsen.

- En af mine holdninger fra starten har været, at Blue Water ikke er til salg, uanset pris. Det er mit livsværk, og jeg vil meget gerne have det ført videre i Skov-regi. Så det er en stor tilfredsstillelse for mig, at Anne vil være med, siger Kurt Skov til avisen. Han ønsker ikke at oplyse, hvor mange aktier han nu selv sidder tilbage med.

Kurt Skov stoppede i 2017 som topchef i Blue Water Shipping og overlod posten til Søren N. Thomsen. Stifteren fortsatte som bestyrelsesformand i koncernen, hvor hans datter nu altså er medejer.

I forvejen har hun siden sidste år haft plads i bestyrelsen i Blue Water Shipping. Hun har været ansat i familievirksomheden, siden hun begyndte som shippingelev for 20 år siden.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.094