23948sdkhjf

Konkurs bag mystisk lukning: Sønderjysk fragtfirma skal afvikles

Da Danmarks Fragt Service i Vojens i sidste uge lukkede ned med øjeblikkelig virkning, var årsagen til lukningen uvis. Det er den ikke længere, for tirsdag blev selskabet taget under konkursbehandling ved skifteretten i Sønderborg, efter der fredag var indløbet en konkursbegæring. Det skriver JydskeVestkysten.

Ifølge advokat Erik Schøtt-Bæk, der er udpeget som kurator i konkursboet, er der tale om en egenbegæring.

- Det er ejerne selv, der begæret virksomheden konkurs. Tidens ugunst og benhård konkurrence er årsagen. Som kurator har vi orienteret medarbejderne om deres opsigelser og henvist til Lønmodtagernes Garantifond, som træder til, når virksomheder går konkurs, fortæller Erik Schøtt-Bæk til JydskeVestkysten.

Ifølge avisens oplysninger er 26 medarbejdere berørt, og Erik Schøtt-Bæk fortæller desuden, at der ikke er planer om at forsøge at sælge eller videreføre virksomheden. Dermed står Danmarks Fragt Service, der blev grundlagt i 1950, overfor, hvad kuratoren betegner som en stille og rolig afvikling.

Danmarks Fragt Service ejes af familien Schondelmeier, som ikke har ønsket at udtale sig til avisen i forbindelse med virksomhedens konkurs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078