23948sdkhjf

Pas på dieseltyveri i Sverige

DTL har modtaget medlemshenvendelser om flere tilfælde af dieseltyverier fra lastbilers tanke på rastepladser i Sverige. Nogle af tyverierne har røverilignende karakter gennem trusler om fysisk vold over for chaufføren, hvis denne forsøger at stoppe tyveriet.

DTL ser med stor alvor på hændelserne, da der også tidligere har været problemer med kriminalitet rettet mod lastbiler på svenske rastepladser – primært i Vest- og Sydsverige. Derfor agter vi at bringe sagen op i forhold til dansk politi og gennem Nordic Logistics Association (NLA), lyder det fra vognmandsorganisationen, som opfordrer sine medlemmer til at komme med så mange oplysninger og dokumentation som muligt, hvis de har været udsat for tyverier.

- Medlemmer, der måtte have nylige oplevelser med dieseltyverier på svenske rastepladser, anmodes derfor om at rette henvendelse til vores servicekontorer med oplysninger om tid, sted, fremgangsmåde og eventuelle trusler samt meget gerne fotos fra gerningsstedet, siger DTL’s underdirektør Frank Davidsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078