23948sdkhjf

TIP og NTG støtter Gadens Børn

TIP Trailer Services har i en periode støttet Gadens Børn, og dette arbejde er nu blevet til en specialdesignet trailer, der skal skabe øget opmærksomhed omkring Gadens Børn.

- Gadens Børn er en NGO, der arbejder med udsatte gadebørn i Kolkata i Indien, forklarer Gitte Holm, der marketingdirektør i TIP Trailer Nordic.

- Det startede med en rejse til Indien i 2012, hvor grundlæggeren af Gadens Børns, Pia Lindell Qwist, for første gang oplevede de forfærdelige forhold, som børnene er udsat for. Det var her, at missionen for Gadens Børn blev skabt.

Missionen er er give ikke-registrerede børn i de socialt belastede områder mulighed for at bryde deres sociale arv igennem omsorg og uddannelse. Gadens Børn vil tilbyde et alternativ til gaden i form af et permanent hjem, hvor der er daglige måltider og sundhedspleje.

- På bare syv år har Gadens Børn gjort en forskel, fortæller Gitte Holm.

- Det er foreløbig blevet til tre skoler, en sundhedsklinik, en spædbarnsklinik og opsøgende arbejde. Der er skole, mad, sundhedspleje, medicin, tøj og meget mere.

Klar med støtten
- Allerede efter vores første møde med Pia Lindell Qwist var vi ikke i tvivl om, at vi på en eller anden måde ville støtte op om denne fantastiske organisation, fortæller Christian Petersen, Vice President TIP Nordic.

- Det er blevet til en specialdesignet trailer, hvor TIP stod for omkostningerne af designet og NTG Nordic støtter Gadens Børn med et beløb, der giver 15 børn adgang til skole, måltider og sundhedspleje i et år.

- Desuden er det vores fælles mål at skabe synlighed omkring Gadens Børn på vejene, slutter Christian Petersen.

Michael Larsen, der er CEO i NTG Nordic, var heller ikke i tvivl om, at han ville deltage i projektet.

- Gadens Børns vision om at arbejde for en verden, hvor alle børn har lige mulighed for at opleve en sund og tryg barndom, er en vision, vi gerne vil støtte op om.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078