23948sdkhjf

HMF: - Ventetiden skal ned

I mere end syv årtier har HMF designet, udviklet og produceret lastbilkraner. Det er ikke uden grund, at virksomheden i dag er blandt de største på verdensplan inden for lastbilmonterede kraner.

Sidste år annoncerede HMF flere nye produkter i deres kranserie, som i år er fuldt lanceret globalt.

En stor efterspørgsel på virksomhedens nye kraner har siden 2018 været medvirkende til længere leveringstider end normalt - helt op til seks måneder på nogle modeller.

- Det er dejligt, at markedet har taget godt imod vores nye kranmodeller, også selvom det har givet os lidt udfordringer på leveringstiden, siger Brian Stage, CEO hos HMF.

- Vi mener dog, at seks måneder er for lang tid at vente på en ny kran, og vi gik derfor i gang med en række initiativer i 2018 med den hensigt at forbedre leveringstiderne, så vi bedre kan imødekomme den positive efterspørgsel.

I 2018 igangsatte HMF en række initiativer og investeringer for at fremtidssikre en øget kapacitet, og dermed opnå en væsentlig bedret leveringstid på nye kraner. I år er disse forbedringsinitiativer for alvor begyndt at vise resultater.

- Efter en periode med hårdt arbejde hele vejen rundt i virksomheden, er vi nu glade for at se løbende forbedringer i vores sourcing, processer, samt leveringstider. For os er det utrolig vigtigt, at de, som ønsker en HMF kran, kan få det - også inden for rimelig tid! siger Brian Stage.

I dag er leveringstiderne nede på under tre måneder for de fleste modeller, og endda kun ca. to måneder for nogle af de stærkt efterspurgte modeller i mellemkranserien. HMF ser også lyst på fremtiden, nu hvor kapaciteten er forbedret. I 2018 var HMF’s ordreindgang højere end i 2017, og i år ser virksomheden ligeledes en positiv udvikling.

Nye modeller
HMF’s lancering af nye kraner inkluderer følgende modeller; HMF 7020 og HMF 9520, HMF 1610, HMF 1620, HMF 1910, HMF 1920, HMF 2310, HMF 2320, HMF 2810 og HMF 2820.

Nøgleord for de nye kraner er design, sikkerhed og nye features til at fremme brugervenligheden og effektiviteten i kranarbejdet. De er også designet med fokus på en optimal løfteevne i forhold til egenvægt, som er ét af de områder, hvor HMF’s kraner skiller sig ud fra konkurrenternes.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125