23948sdkhjf

Nye hjælpere til godset

Truck-producenten Still har lanceret to nye kraftfulde lagertekniktrucks, som sikrer en hurtig lasthåndtering på rampen og en sikker transport i lagermiljøet. Der er tale om to produkter inden for samme platform, nemlig dobbeltstableren EXD-SF og den lavtløftende pallevogn EXH-SF.

Begge maskiner har både et kompakt og ergonomisk design. De er med en totalbredde på 720 mm de smalleste på markedet; men de har samtidig masser af kraft.

EXD-SF er med sin lastkapacitet på 1.000 kg på initialløftet og 1.000 kg på friløftsmasten velegnet til dobbeltstabling og lagertransporter op til en højde på 2,9 meter afhængig af mast højden. Den har en tophastighed på 10 km/t.

EXH-SF er velegnet til krævende applikationer med sin lastkapacitet på hele 2.500 kg. Still’s Dynamic Load Control viser lastens vægt og de mulige løftehøjder. Når friløftet overstiger en højde på 1,8 meter, går trucken automatisk over i lav hastighedstilstand. EXH-SF fås med forskellige hastigheder på 6, 8, 10, 12 eller 14 km/t. Der er nemlig fem forskellige ydeevne-pakker med drivmotorer på op til 3,0 kW.

Mere udstyr
Begge maskiner er udstyret med Curve Speed Control, som reducerer truckens hastighed omkring hjørner og kurver. Der er endvidere en luftaffjedrede ståplatform med integreret kompresser og højdejusterbare sidestøtter. Chassiset med stabilitetssystem, giver maksimal kørekomfort, sidestabilitet på rampen og optimal løftekraft.

Den lave påstigning og det frie udsyn til gaflerne giver ekstra sikkerhed og en let, præcis kørsel. Tilvalg som kombistyrestang justerer køretøjets afstand til føreren, og hermed kan man øger maksimalhastigheden fra 4 til 6 km/t, når føreren står/går bag trucken. Al kørsel og alle løft af varer kan styres samtidigt af føreren med et venstre eller højre håndgreb via kombistyrestangen.

Alle modeller er udstyret med forskellige køreprogrammer som vælges via en 4,5 tommer farvedisplayskærm. Maskinerne kan fås med bly- eller Li-lon-batterier afhængig af anvendelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11