23948sdkhjf

Dinitrol øger fokus på erhvervskøretøjer

Erhvervskøretøjer udgør ofte en meget dyr investering, men det er desværre sjældent, at køretøjerne er rustbeskyttede fra fabrikkens side. Det på trods af, at store temperaturudsving og høj luftfugtighed året rundt gør det danske klima til et af de mest rustfremkaldende.

Derfor vil Dinitrol nu øge kædens fokus på erhvervskøretøjer og indsats over for industrisegmentet.

- Erhvervskøretøjer er meget dyre, og med rustbeskyttelse kan køretøjernes driftssikkerhed, levetid og brugsværdi bevares. Det budskab vil vi gerne brede ud til endnu flere, der enten ejer eller bruger et erhvervskøretøj, da vi oplever, at det er ny viden for mange, siger Henrik Bergsbo, salgschef hos Dinitrol.

Mange erhvervskøretøjer som for eksempel multikøretøjer og landbrugsmaskiner er udendørs alle fire årstider og udsættes derfor for meget omskiftelige vejrforhold. Det samme gælder busser og lastbiler, som tilmed kører mange kilometer årligt på forskelligt underlag, ligesom også specialkøretøjer udsættes for aggressive miljøer. Alt dette skaber de optimale betingelser for rustdannelse.

Dinitrols rustbeskyttelsesprodukt 4010 er udviklet til brug på industri- og erhvervskøretøjer. Det lak-lignende produkt danner en hård, transparent film og er modstandsdygtigt over for alkali og syre. Derudover kan produktet tåle temperaturer på op til 200 grader og er 100 procent transparent.

Den 28. og 30. august vil Dinitrol være tilstede på Skandinaviens største fagudstilling ’Have & Landskab’ for at præsentere Dinitrol 4010 og produktets egenskaber overfor industriens maskiner og køretøjer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094