23948sdkhjf

MAN Nordjylland fejrer fusion

Testkørsel, konkurrencer, hoppeborg og pølsevogn er på programmet næste lørdag den 7. september, når MAN Nordjylland inviterer til åbent hus fra kl. 10.00. Det sker i anledning af, at de fire nordjyske forhandlere af MAN-køretøjer – Hjørring Lastbilcenter, Thisted Lastbilcenter, Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn og MAN i Svenstrup – er gået sammen under navnet MAN Nordjylland.

Samtidig skal det fejres, at filialen i Svenstrup efter flere måneders renovering nu står klar.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen i vores nyrenoverede lokaler, som langt om længe står klar, siger Erik Brændgaard Nielsen, der er salgsdirektør hos MAN Nordjylland.

- Vi håber, at medarbejdere, familie, kunder og andre lastbilinteresserede har lyst til at kigge forbi til en sjov og hyggelig dag.

Synstjek og veteranlastbiler
For de teknisk interesserede vil der hele dagen være gratis synstjek af last- og varebiler. Der vil også være en udstilling af veteranlastbiler, som vognmand Frank Nørager viser frem.

Er man interesserede i opbygninger, er der mulighed for at se nærmere på et udvalg af spændende og flotte løsninger på opbygninger fra SAWO.

Der er også mulighed for at testkøre et helt lastbiltræk eller prøve en tur i MAN’s varebil, TGE.

Aktiviteter for hele familien
Det er ikke kun de lastbilinteresserede, der har grund til at kigge forbi til åbent hus. MAN Nordjylland har sørget for at skrue op for aktiviteterne, så der er noget for enhver smag.

Gæster kan blandt andet glæde sig til at se Max Hunts store MAN TGS 8X8. De kan deltage i sjove konkurrencer og nyde lidt godt til ganen. Endelig er der også stillet en hoppeborg op til børn og barnlige sjæle.

Det åbne hus er for alle. Bagefter holdes et lukket VIP-arrangement for de ansatte i MAN Nordjylland og faste MAN-kunder.

Tid og sted

Åbent hus for alle lørdag den 7. september kl. 10.00-16.00 hos MAN Nordjylland på Atletikvej 1 i Svenstrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079