23948sdkhjf

EU: Kom og klag over Postnord

EU-Kommissionen udvider nu sin undersøgelse af ulovlig og konkurrenceforvridende statsstøtte til Postnord Danmark, og det betyder, at både transport- og logistikvirksomheder samt andre typer af virksomheder, der oplever prisdumping og andre former for unfair konkurrence fra Postnord Danmark, får en ekstra chance for at komme med input, klagepunkter og øvrige kommentarer til den igangværende sag, som ITD anlagde mod selskabet i 2017.

- Det her er et meget vigtigt led i Kommissionens undersøgelse, og ITD vil derfor opfordre både transport- og logistikvirksomhederne og andre typer af virksomheder, der enten direkte eller indirekte oplever unfair konkurrence fra Postnord Danmark, til at komme på banen NU! Det er afgørende for sagen, at Kommissionen får mulighed for at komme ud i alle hjørner og kroge, og derfor haster det, hvis man ønsker at komme med nye input, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

EU-Kommissionen åbnede den 14. juni 2019 den såkaldte formelle procedure i klagesagen, som ITD indledte mod Postnord Danmark, og det er den procedure, der nu er baggrund for, at Kommissionen inviterer alle interesserede parter til at spille deres kommentarer ind til undersøgelsen.

- Postnord Danmark har haft massive underskud siden 2012, og derfor er de kapitaltilskud, som den danske og den svenske stat har tilført selskabet som led i den store transformationsplan, ikke givet på et kommercielt grundlag. Det udsætter de private virksomheder for unfair konkurrence, og det skal vi naturligvis have sat en stopper for, siger Lena Sandberg fra advokatfirmaet Gibson, Dunn & Crutcher, der repræsenterer ITD i sagen.

ITD opfordrer transport- og logistikvirksomheder samt virksomheder fra andre brancher, der ønsker at komme med kommentarer til EU-Kommissionen vedrørende unfair konkurrence fra Postnord Danmark, til at kontakte administrerende direktør i ITD Carina Christensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094