23948sdkhjf

Padborg Transportcenter får ny direktør

Padborg Transportcenter har ansat Jesper Schimann Hansen som ny direktør for foreningen. Jesper starter i sit nye virke den 1. oktober 2019, hvor han afløser Finn Sørensen, som efter fire år i spidsen for foreningen har ønsket at gå på pension.

Jesper S. Hansen er 45 år og kommer fra en stilling som projektleder og ansvarlig for IT-udvikling i E3 Spedition & Transport A/S, hvor han har været ansat de seneste 15 år.

Jesper tog sin uddannelse som speditør hos Leman i 1998 og har efterfølgende arbejdet i DSV-koncernen som disponent og Key Account Manager inden han i 2004 kom til E3 Spedition & Transport A/S. Jesper har dermed en solid baggrund og forståelse indenfor transportbranchen som er et godt grundlag for hans virke for Padborg Transportcenter.

Nye konstruktive ideer 
- Vi er meget begejstret for, at vi har kunnet få Jesper om bord i foreningen, siger Peter Therkelsen, der er bestyrelsesformand for Padborg Transportcenter.

- Jesper kommer til foreningen med en bred baggrund fra branchen og især med erfaringen med at udtænke nye konstruktive ideer og drive projekter. Det er nogle kompetencer, som passer perfekt ind, der hvor Padborg Transportcenter er nu, hvor vi efter etableringsfasen nu skal have mere fart på bl.a. markedsføringen af den store og professionelle transportklynge vi har her i området, samt arbejde for nye og værdiskabende services til vore medlemmer.

- I bestyrelsen er vi sikre på, at vi med ham har fundet den helt rette person til at drive og udvikle Padborg Transportcenter.

Tak til Finn Sørensen
- Jeg vil også lige benytte lejligheden til at takke Finn Sørensen, der har gjort et fantastisk arbejde for foreningens virke i de første fire år den har eksisteret. Han har ydet en stor personlig og værdiskabende indsats for foreningens medlemmer. Uden den ville Padborg Transportcenter ikke være der, hvor vi er i dag med mere end 100 medlemmer, slutter Peter Therkelsen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111