23948sdkhjf

Kort om navne

Ugens oversigt over de seneste ansættelser og mærkedage i transportbranchen.

DFDS A/S

Anne-Christine Ahrenkiel, 48 år, bliver DFDS’ nye Chief People Officer. Dermed bliver hun øverste chef for selskabets Human Resource Division og nyt medlem af koncernledelsen.

Anne-Christine Ahrenkiel tiltræder senest den 2. januar 2020. Hun kommer fra en stilling som Vice President, Head of HR, i Egmont koncernen og har før det haft poster som Head of HR i Mærsk Line samt andre ledelses- og HR poster i Mærsk-ejede virksomheder.

Hvidtved Larsen

Jesper D. Sørensen er ansat som servicemontør hos J. Hvidtved Larsen i Nørre Aaby. Jesper er uddannet mekaniker.

ITD

Sverre Vincent Lenbroch er ansat som digitaliseringschef i ITD, brancheorganisation for den danske vejgodstransport. Her skal han stå i spidsen for den nye afdeling, ITD Digital.

MAN Nordjylland

Alex Skjødt Andersen er nu salgskonsulent på både last- og varebiler hos MAN i Nordjylland. Alex er uddannet lastvognsmekaniker og har det seneste år stået for salget af MAN’s varebil MAN TGE i Aalborg og omegn, men nu kan han tilføje lastbiler til sortimentet.

Volvo Danmark

Den 1. august er Sanne Rindholm blevet ansat som marketingkoordinator hos Volvo Truck Center Danmark. Hun erstatter Pia Bundgaard, der er gået på efterløn. Som marketingkoordinator skal Sanne tage sig af relationer til pressen, messer, events, produktion af brochurer og forskellige kundeaktiviteter.

Sanne har arbejdet med marketing de seneste 20 år blandt andet på Danmarks Radios Forlag, hvor hun markedsførte bøger, merchandise, dvd’er og cd’er. Hun var også med til at starte DR’s Netbutik op. Efterfølgende var hun ansat på IT-Universitetet, hvor hun havde ansvar for at markedsføre uddannelserne samt brande ITU. Hun fortsatte med markedsføring af kurser og uddannelser, da hun kom til Ledernes KompetenceCenter i Fagforeningen Lederne.

Sanne Rindholm har en kontoruddannelse og er merkonom i markedsføring. Senest har hun taget en digital marketinguddannelse og er blevet specialist i markedsføring på hjemmesider og på de sociale medier.

FCA Denmark

Efter 37 års tro og ukuelig tjeneste trækker "Mr. Fiat Professional", Erik Holm, sig tilbage med udgangen af september måned.

Fiat Chrysler Automobiles (FCA Denmark) holder afskedsreception, hvor kollegaer, venner og forretningsforbindelser får mulighed for at hilse af med Erik, kvittere for forgangen tid og ønske ham alt godt i "næste kapitel". Receptionen afholdes torsdag d. 26. september kl. 14.00 - 16.00 hos FCA Denmark A/S, Hovedvejen 208, 2600 Glostrup.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094