23948sdkhjf

Skive Køletransport investerer massivt

Væksten fortsætter for Skive Køletransport, som på blot otte år har 10-doblet sin omsætning. Virksomheden har netop besluttet sig at anskaffe flere trailere og lastbiler, så man kan fortsætte væksten.

Det sker med anskaffelsen af 46 nye lastbiler fra Volvo og Mercedes-Benz samt 66 køle/frysetrailere fra Krone Fleet Danmark.

- Vi har en klar strategi om at være vores kunders bedste samarbejdspartnere. Det kræver, at vi råder over det nyeste og mest moderne materiel, siger administrerende direktør Anders Mikael Christensen fra Skive Køletransport.

- På trailersiden har vi en leverandør, der er klar til at skræddersy det materiel, vi har behov for.

- Vi skal tilbyde vores kunder i detailhandelen og fødevaresektoren de mest effektive transportløsninger. Vores tilgang til markedet er, at der altid findes en løsning, og vi deltager gerne i de udviklingsprojekter, som vores leverandører har gang i, når det drejer sig om energirigtige grønne løsninger.

Actros med Mirror Cam

Blandt de løsninger, som Skive Køletransport satser på i forhold til moderne materiel, er lastbiler, hvor de traditionelle sidespejle er erstattet af kameraløsninger. Det er Mercedes-benz ene om at markedsføre i Danmark indtil videre.

Desuden satses der på motorer med reduceret brændstofforbrug.

Endelig skal arbejdsmiljøet for chaufførerne også være i orden.

- Vi skal være en attraktiv arbejdsplads, så vi kan tiltrække de dygtigste chauffører, siger Anders Mikael Christensen.

- Vi har eksempelvis ansat en person, der udelukkende har til opgave at udvikle vores chauffører og lære dem nye rutiner, når det er påkrævet. Hvis en chauffør står med et problem, skal han altid kunne hente hjælp.

- Tilfredse og glade chauffører er med til at sikre, at kunderne får en optimal transport.

Når de nye lastbiler og trailere er leveret, råder Skive Køletransport over 330 køle/frysetrailere og 120 lastbiler. Dertil kommer de 100 lastvogne, som faste underleverandører anvender.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141