23948sdkhjf

Dækbranchens temadag

El, vand, dæk og fodboldbaner er på programmet, når Dækbranchen og Rådet for Større Dæksikkerhed inviterer til temadag

Claus Bendsen har beskæftiget sig med grøn energi og alternative drivmidler i mere end 15 år, både for de største danske energiselskaber og nogle af de mest progressive bilproducenter. Claus giver sit bud på branchens fremtid med elbilerne.

Årets Temadag, som holdes af Dækbranchen Danmark og Rådet for Større Dæksikkerhed, nærmer sig med hastige skridt. Vanen tro er det Teknologisk Institut i Taastrup der lægger rammer til - og som altid i september. Denne gang onsdag 25. september.

Dæk har i alle henseender indflydelse på vores liv og dækbranchen har et stort ansvar. Et omfattende udviklingsarbejde ligger bag hvert nyt dæk, og producenterne skal se langt ud i fremtiden. Miljø, bæredygtighed og cirkulær økonomi er prioriteret højt, og derfor er det naturligt, at snøre det hele sammen med en række spændende oplæg og talere på Temadagen.

Elbiler fylder en hel del, både i den branchemæssige og offentlige debat, så i Dækbranchen ser vi naturligvis også på, hvilken indflydelse elbiler får på fremtidens dækudvikling og -salg.

Miljøet er på alles læber, og også her har dæk en stor indflydelse. Hvordan ser det for eksempel ud med gummirester i vandmiljøet? Hvad med udslidte dæk, der genanvendt som granulat på kunstgræsfodboldbanerne? Hvad sker der i sidste ende med fodboldbanerne, når gummiet derfra engang er opbrugt?

Tid og sted
Onsdag 25. september kl. 8.30-13,00, Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203