23948sdkhjf

Sønderjysk transportvirksomhed solgt til fagfolk

Den sønderjyske transportvirksomhed Stone Logistic ApS er i sidste uge blevet solgt til en gruppe chauffører og folk fra branchen bestående af blandt andet logistikchef Brian Nielsen.

Ejerne af Stone Logistic har valgt at koncentrere sig om deres kerneområder og beholder al aktivitet indenfor sten og lignende gods til Tyskland og Norge.

- Vi har valgt at sælge Stone Logistic for at styrke virksomhedens fremtidige virke, siger Heino Edelskov, der er en af sælgerne, og fortsætter:

- Det er vores hjertebarn. Jeg er stadig i bestyrelsen,og jeg er glad for beslutningen. Jeg ønsker den nye virksomhed god vind i sejlene. Jeg ved, virksomheden vil kunne vokse samt forsat yde en god og speciel service overfor sine kunder.

Stone Logistic ændrer navn til Syddansk Transport
Fremover vil Stone Logistic ændre navn til Syddansk Transport og de nye ejere har netop fået kontor i Åbenrå.

- Vores kompetencer har altid været logistik og transport, og da vi allerede selv har vognende i forskellige selskaber og projekter, og dermed kan skabe større synergi i, at samle det hele i et selskab har vi valgt, at gå sammen og købe Stone Logistic, siger Brian Nielsen, der for fremtiden vil være selskabets ansigt udadtil.

- Vi har fået en god kundeportifølje med i handlen og glæder os til, at servicere dem og alle fremtidige kunder, slutter Brian Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125