23948sdkhjf

Alpi starter i Norge

Efter mange års samarbejde med en norsk agent har Alpi Danmark startet datterselskabet Alpi Norway. Det er sket med virkning fra den 1. oktober 2019 - og Norge bliver det 81. land repræsenteret i Alpi Group

Afdelingen i Norge - ALPI Norway - har foreløbig fire medarbejdere og har kontor i Rud uden for Oslo.

 58-årige Tommy Ness er ansat som Managing Director for Alpi Norway. Tommy har mere end 30 år i speditionsbranchen med sig og kender det norske marked særdeles indgående. Senest kommer han fra en stilling som direktør hos Greencarrier i Oslo.

- Jeg har i mange år haft et tæt samarbejde med Alpi i Danmark, så det var et nemt valg for mig, da jeg blev opfordret til at blive en del af Alpi Norway, fortæller Tommy Ness.

Nordisk strategi
- I en global verden med stigende krav til transport- og logistikbranchen finder vi det nødvendigt og naturligt at etablere eget selskab i Norge, forklarer Kjeld Tygesen, de er administrerende direktør hos Alpi i Danmark.

- Vi ønsker at have egne afdelinger i alle nordiske lande, og det har vi nu. Det styrker vores kerneområder i et internationalt perspektiv og giver gode synergier for alle de nordiske afdelinger, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11