23948sdkhjf

Ford skifter direktør i Danmark

Så er der ny administrerende direktør hos Ford Danmark.

Det er den hidtidige salgsdirektør Frank Skjærbæk Pedersen, der tager over efter Janne Kämäräinen, der har stået i spidsen for De blå Ovals danske afdeling siden foråret 2017. Det oplyser mærkets PR-ansvarlige, Lene Dahlquist.

Yiannis Tavanidis, Ford Europas regionale direktør for blandt andet Danmark, udtaler:

- Jeg vil gerne takke Janne Kämäräinen for hans succesfulde arbejde i Danmark. Janne Kämäräinen har formået at vækste Fords personbilsvolumen og markedsandel på det danske marked og styrket Fords position som markedsleder inden for varebiler.

Samtidig hilser Yiannis Frank Skjærbæk Pedersen velkommen i sin nye rolle og er ikke tvivl om, hvad Frank vigtigste opgave bliver:

- Med Frank Skjærbæk Pedersen har vi fundet den helt rigtige til at tage over. Franks vigtigste fokusområder er opretholdelse og forbedring af det den positive salgsudvikling og finde de bedste måder at arbejde med det mere udfordrende miljø drevet af EU’s strammere grænser for CO2-emissioner i 2020.

Frank Skjærbæk Pedersen overtog formelt jobbet som adm. direktør (eller Managing Director) for Ford Motor Company Danmark den 1. oktober.

Læs mere om: Ford
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079