23948sdkhjf

H.P. Therkelsen-ansatte erkender svindel: - Jeg er rystet i min grundvold

- Vi er rystede i vores grundvold. Det kommer som et chok for os. Vi er en 100 år gammel virksomhed, som altid har lagt vægt på ordentlighed Jeg har på ingen måde forestillet mig, at nogle i H.P. Therkelsen kunne finde på at forfalske fragtbreve.

Det siger administrerende direktør Peter Therkelsen til TV Syd, efter tre af hans ansatte i H.P. Therkelsen onsdag blev dømt for svindel med fragtbreve.

De tre medarbejdere, der alle er fra Tyskland, erkendte ved et grundlovsforhør onsdag at have forfalsket fragtbrevene, og det udløste straksdomme på fire måneders betinget fængsel til en administrativ medarbejder, og 30 dages betinget fængsel til to chauffører.

Peter Therkelsen oplyser til TV Syd, at medarbejderne er dømt for at forfalske til sammen ni fragtbreve - H.P. Therkelsen håndterer omkring 270.000 fragtbreve om året. Ydermere er der nu igangsat en intern undersøgelse i virksomheden, oplyser direktøren.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til TV Syd, at man efter onsdagens domme fortsætter efterforskningen af H.P. Therkelsen.

Kilde: TV Syd

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094