23948sdkhjf

Rystet direktør bortviser medarbejdere

H.P. Therkelsen Padborg bortviser tre medarbejdere.

Tre medarbejdere fra transportfirmaet H.P. Therkelsen, der i går modtog straksdomme i sagen vedrørende dokumentfalsk af fragtbreve, er også blevet bortvist fra virksomheden.
To af de bortviste medarbejdere var ansat i koncernens tyske datterselskab, H.P. Therkelsen Logistics GmbH, mens en var ansat på hovedkontoret i Padborg.
- De tre medarbejdere har begået fejl, og det har nu fået konsekvenser for dem, siger en rystet Peter Therkelsen, administrerende direktør for H.P. Therkelsen.
- Dét, vi har været vidner til de sidste to dage, afspejler på ingen måde, den måde vi tilsigter at drive virksomhed på, og derfor er vi alle rystede over hele situationen. Vi ønsker at komme til bunds i sagen, og har derfor startet en intern undersøgelse. Vi vender nu alle sten.

 Indskærper procedurer

- Vi har derudover i koncernen indført ekstra kontrolprocedurer med henblik på at sikre, at alle vores interne retningslinjer bliver overholdt, fortsætter Peter Therkelsen.
- Vi har desuden indskærpet over for alle medarbejdere, at vores procedurer er til for at blive overholdt, ligesom vi har sendt et klart signal om, at hvis der er den mindste tvivl om balancen mellem cabotagekørsel, så finder vi en anden løsning for den aktuelle kørsel.
- H.P. Therkelsen er i høj grad en virksomhed med en tillidsbaseret kultur. Den tillid er blevet brudt i dette tilfælde, og det rammer os. Vi har i mere end 100 år vægtet ordentlighed og redelighed som noget af det allervigtigste. Jeg vil derfor gerne afvise, at vi som koncern systematisk og bevidst skulle have udnyttet reglerne, slutter Peter Therkelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109