23948sdkhjf

Dekra opkøber 16 synshaller

Dekra Bilsyn opkøber yderligere 16 synshaller og er således vokset fra 6 synshaller til 27 synshaller på bare et år. Dermed befinder Dekra Bilsyn sig nu i top 3 som en af de største bilsynskæder i Danmark.

- Vi vil gerne være den foretrukne lokale synshal også for vore landsdækkende kunder, derfor er det vigtigt at vi får etableret et landsdækkende netværk af synshaller, særligt på storvognsområdet, siger Githa Nørbæk, direktør i Dekra Bilsyn ApS.

- Med købene af Bilsyn Vest den 14.oktober, Bilsyn Nord den 21. oktober og Kolding Lokalsyn den 4. november har vi ikke bare styrket vor dækning i det jyske, vi har også tilført stærke kompetencer til virksomheden og ikke mindst nye kollegaer som er selvkørende og har god lokal forankring. Opkøbene er et resultat af lange og gode processer, hvor vi har lært hinanden godt at kende og nu er vi klar til, sammen at tage Dekra Bilsyn til næste niveau, siger Bo Bay Hougaard som er ansvarlig for Dekra Danmarks ekspansion på bilsynsområdet.

Dekra gik ind på det danske marked for bilsyn 1. oktober 2018 med opkøbet af AL-Syn med Githa Nørbæk i spidsen.

- Vi agter at fortsætte væksten i samme tempo i det kommende år og udbygge vores kæde både organisk og ved opkøb, siger finansdirektør i Dekra Danmark, Bo Bay Hougaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094