23948sdkhjf

Million-anlæg taget i brug

Første ordre sendt afsted fra ny pakke-robot til 80 millioner kroner

Fredag 11. oktober var en milepæl i DKI Logistics’ historie, da virksomheden tog et kvantespring ind i fremtiden.

Bestyrelsesformand Preben Borregaard fra DKI Logistics A/S pakkede fredag lige over middag den første kommercielle ordre i virksomhedens nye Knapp automatiske kasselager. Tyve sekunder senere var ordren på vej til Regionshospitalet Horsens, som er den første institution i Region Midtjylland, der modtager varer fra det nye lager.

Det automatiske kasselager repræsenter en investering på 190 millioner kroner i en pakkerobot og en ny lagerhal på 15.200 kvm.

I de kommende måneder vil lageret blive fyldt med ordrer fra Region Midtjylland, men også fra en lang række webshops, som den nye lagerløsning er perfekt for.

Vandt udbud
Baggrunden for investeringen i anlægget er, at DKI Logistics sidste år vandt et udbud fra Region Midtjylland. Opgaven går ud på at forestå den samlede vareforsyning til samtlige sygehuse, sundhedshuse, institutioner, praktiserende læger og fodterapeuter i Region Midtjylland.

Det er første gang, regionen lægger den samlede lager-drift ud i et offentligt-privat samarbejde, og den 15-årige kontrakt har en samlet værdi på mere end en halv milliard kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079