23948sdkhjf

Skraldet skal under jorden

Underjordiske containere er blevet en populær affaldshåndteringsløsning i storbyerne rundt omkring i verden. Det bidrager til et mere behageligt og miljøvenligt byrum.

For renovationsvirksomheder, der arbejder i travle bygader, kan det ofte være en stor udfordring at tømme disse containere på en sikker, effektiv og praktisk måde. Derfor lancerer HIAB nu kranen S-HiPro 230W til indsamling af byaffald.

- Kranen giver kunderne en stærkere, enklere og mere sikker kran-ydelse, udtaler SAWOs marketingkoordinator, Vivian K. Knudsen.

- Kranen er stærkere, fordi den har over 30 procent mere løftekapacitet i forhold til en lettere kran. Den er enklere, fordi operatøren let kan styre kranen med maksimal præcision med meget lidt træning. Den er mere sikker, fordi en halvautomatisk lastcyklus beskytter operatøren, omgivelserne og udstyret.

Blandt kranens unikke egenskaber er dens Semi Automatic Motion (SAM), der øger produktiviteten og reducerer risikoen for skader ved at gøre det hurtigt og nemt at betjene kranen på en sikker og kontrolleret måde.

Kranen er udstyret med Crane Tip Control (CTC), der forenkler betjeningen ved hjælp af kun ét håndtag. Kranen har et sensorsæt, der registrerer afstanden fra midten af kranen til skraldespanden.

Endelig har HIAB HiPro et nyt og avanceret fjernbetjeningssystem.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093