23948sdkhjf

Danske kraner løfter på Island

To islandske virksomheder har valgt HMF frem for et konkurrerende mærke.

Hvad har de to virksomheder Hermundur Jóhannesson og Finnur ehf til fælles? For det første bruger begge virksomheder lastbilmonterede kraner til forskellige opgaver på den smukke nordatlantiske ø, Island. For det andet har de begge netop udskiftet deres gamle kraner med nye HMF-kraner.

Begge virksomheder havde brug for nye kraner til at erstatte de kraner, som de havde benyttet siden 2006. På jagt efter nye kraner faldt de over HMF.

- Styrke, god service og sikkerhed gjorde udfaldet, fortæller Jóhannes Hermundarson.

- Det var først og fremmest kranernes høje løfteevne i forhold til egenvægt og den gode service udført af HMF’s medarbejdere gennem hele købsprocessen.

Begge virksomheder har også udtrykt stor tilfredshed med HMF-kranernes EVS stabilitetssystem, som de foretrækker frem for andre stabilitetssystemer.

HMF 4020K-RCS
Finnur ehf er en entreprenørvirksomhed beliggende i byen Akureyri i den nordlige del af Island og ejet af Finn Aðalbjörnsson. Virksomheden ejer en hvid Scania-lastbil monteret med en HMF 4020K-RCS kran, der bliver brugt til entreprenørarbejde rundt omkring på Island.

HMF 4020K-RCS er radiofjernstyret og kan leveres med op til 8 hydrauliske udskud og dermed opnås en rækkevidde på over 21 m. Kranen har en meget lav egenvægt i forhold til løfteevne.

Kranen har 2 forskellige fly-jibs, og begge kan leveres med hydraulisk spil ført ud over fly-jib.

HMF 4020K-RCS har dobbelt Power Plus ledarmsystem, der giver fremragende løfteevne. Dette optimerer løft af tung last tæt ved søjlen og tunge byrder på lang rækkevidde og i højden.

HMF 3220K-RCS
Hermundur Jóhannesson er et fragtfirma, der ligeledes lier i Akureyri og arbejder rundt omkring på Island. Firmaet benytter en Volvo monteret med en HMF 3220K-RCS kran til forskellige løfteopgaver på øen.

HMF 3220K-RCS kan anvendes enten som krogkran, med spil og/eller kombineret med HMF’s fly-jibs og giver brugeren en komplet oplevelse af ubesværet og overlegen kapacitet, maksimal sikkerhed og et effektivt overblik over alle løfteopgaver.

Kranen har en lav egenvægt, og indbygningslængden er kun 1034 mm. Kranen kan leveres med op til otte hydrauliske udskud for at opnå en rækkevidde på over 21 meter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094