23948sdkhjf

Truckplanner gør klar til at erobre nye markeder

Skanderborg-virksomheden Truckplanner, som tilbyder transportvirksomheder digital hjælp til håndtering af transportopgaver fra booking over ruteplanlægning til fakturering, er vokset eksplosivt de seneste år - og virksomheden har planer om meget mere, skriver Aarhus Stiftstidende.

- Vi har haft en vækst på 400 procent siden 2015, og vi regner med en vækst på 100 procent i indeværende år - og det samme igen i 2020, fortæller direktør Thue Madsen, som ejer Truckplanner sammen med Michael Lunde, til avisen.

Fra januar næste år indleder Truckplanner et angreb på flere europæiske markeder - først det store tyske marked og Benelux-landene.

- Vi vurderer, at det samlede potentiale er 600.000 virksomheder alene i Europa, og langt de fleste af dem er små og mellemstore firmaer, der ikke har et system som vores. Derfor kan de forskellige dele af deres forretning ikke tale sammen, og deres setup kan ikke kommunikere med eksempelvis underleverandører. Der kan vi hjælpe dem, siger Thue Madsen til Aarhus Stiftstidende.

Ifølge avisen kan Truckplanner endnu ikke fremvise nævneværdige overskud. Det skyldes ifølge direktøren, at virksomheden med 13 ansatte lige nu bruger alle de penge, den tjener, til at videreudvikle forretningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078