23948sdkhjf

Skive Køletransport åbner i Horsens

Med overtagelse af en 7.100 kvadratmeter stor køle- og fryseterminal på Lundvej i Horsens udbygger Skive Køletransport sin position på køle- og frysetransportmarkedet, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Overtagelsen sker med virkning fra årsskiftet og betyder, at Skive Køletransport også kan tilbyde lagerfaciliteter, omlæsning af varer og distributionskørsel. Terminalen har de seneste knap fire år været ejet af frysevirksomheden Agri-Norcold.

Med købet i Horsens fortsætter Skive Køletransport den vækststrategi, der på blot otte år har ført til en 10-dobling af omsætningen og anskaffelse af over 100 nye miljø- og trafikvenlige lastbiler samt topmoderne køle- og frysetrailere, konstaterer virksomheden. Samlet beskæftiger Skive Køletransport - med hovedkontor i Hobro - 200 medarbejdere og opererer cirka 200 biler.

- Vi har en klar strategi om at være vores kunders bedste samarbejdspartner. Vi får stadig flere forespørgsler fra nuværende og potentielle kunder, der efterspørger mulighed for at outsource store dele af logistikfunktionen. Det kan vi nu imødekomme med terminalen i Horsens. Samtidig får vi mulighed for at skabe større sammenhæng i vores forretning. Det kommer også kunderne til gode, siger direktør Anders Mikael Christensen.

Terminalen på Lundvej i Horsens vil beskæftige 10-12 medarbejdere og være udgangspunkt for flere fast stationerede biler, hvor chaufførerne kører ud om morgenen og vender tilbage om aftenen. Netop derfor er der ved valg af terminal lagt vægt på optimale forhold for chauffører og medarbejdere, fremgår det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125