23948sdkhjf

Jesperhus Lastbiltræf stopper: Truckshow flytter til Løkken

Jesperhus Lastbiltræf har fundet sted for sidste gang. Det skriver medarrangøren FL Buur på sin facebookside.

Kontrakten mellem Jesperhus Feriepark og FL Buur på de kommende tre års lastbiltræf har netop været til forhandling, og de to parter kunne desværre ikke nå hinanden på det økonomiske plan, hvorfor de har valgt at stoppe samarbejdet, fremgår det af opslaget.

"Det gør rigtigt ondt på alle os, som har arbejdet med dette arrangement i mange år, men når tingene er, som de er, så må og kan vi heldigvis, med stolthed og store smil, se tilbage på 13 fantastiske år, hvor vi startede med 70 biler og sluttede med 490 udstillede biler. Arrangementet har været en stor succes og derfor er det også vigtigt for både FL-Buur og Jesperhus, at gøre opmærksom på, at denne ”skilsmisse”, trods alt sker i gode toner og fordragelighed," skriver FL-Buur.

Det betyder dog ikke, at der ikke længere bliver mulighed for at komme og sparke lastbildæk i det nordlige Jylland. Det er nemlig lykkedes FL-Buur at lande en aftale med Action House i Løkken, der efter plan skal lægge matrikel til, når træffet vender tilbage i weekenden 11.-13. september 2020, nu under navnet "Løkkens Truckshow".

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078