23948sdkhjf

Bring bygger ny terminal i Taulov

Bring vokser i Danmark, og for at imødekomme den kraftige vækst indenfor e-handel har Bring nu indgået en aftale med Daugaard Pedersen om at bygge en ny terminal i Kongens Kvarter ved Taulov. Første spadestik blev taget 5. november.

- Vi har valgt at flytte til Taulov, da vi her fandt den helt rigtige kombination af geografisk placering og en erhvervsvenlig kommune, som vi mener på bedste vis, kan understøtte vores fremtidige vækst inden for e-handel, siger Bjarne Lauritsen, driftsdirektør og ansvarlig for Brings netværk i Danmark.

Den nye terminal bliver 6.401 kvm med tilhørende 800 kvm administration og arbejdsplads for cirka 130 medarbejdere. Terminalen i Taulov skal erstatte Brings nuværende terminal på Birkedam i Kolding.

- Investeringerne skal ses i lyset af, at flere netbutikker og e-handlere vælger Bring. Vi håndterer nu et rekordstort antal pakker til danskerne og forventer stadig en stærk vækst de kommende år. Vi arbejder konstant med at udvikle nye, gode løsninger for vores kunder og modtagere, og det kræver også en god infrastruktur, siger Per Buus, salgsdirektør for Bring i Danmark.

Allerede i november 2020 forventer Bring at kunne flytte ind i den nye terminal i Taulov.

Dette er anden gang i 2019, at Bring annoncerer opførslen af en ny terminal. Til foråret 2020 flytter Bring fra deres nuværende lokaler i Kastrup til en ny og større terminal, som er beliggende i Greve.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078