23948sdkhjf

H. P. Therkelsen har meldt sig ud af ITD

Virksomheden H. P. Therkelsen har meddelt ITD, at virksomheden har meldt sig ud af brancheorganisationen.

Det fremgår af ITDs hjemmeside.

Bestyrelsesformand for ITD Christian Sørensen Madsen udtaler:

- Vi har modtaget et brev fra H. P. Therkelsen, hvor de meddeler, at de omgående ønsker at ophøre medlemskabet af ITD. Den beslutning har vi i organisationen taget til efterretning, og H. P. Therkelsen er ikke længere medlem af ITD, siger Christian Sørensen Madsen.

Udmeldelsen kommer i kølvandet på en sag om forfalskede fragtbreve, hvor tre ansatte - to tyske chauffører og en tysk disponent - har fået domme for at fremstille de forfalskede breve og fremvise dem i forbindelse med ulovlig cabotagekørsel.

Den sag udløste et møde hos ITD, hvor transportvirksomheden blandt andet blev bedt om at fremsætte en redegørelse for ITDs bestyrelse.

Peter Therkelsen afviser, at denne redegørelse og fragtbrevssagen i almindelighed skulle have noget med udmeldelsen at gøre, som han udtrykker det til branchemediet Lastbil Magasinet:

- Vi har meldt os ud. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gennem længere tid har været dybt utilfredse med den politiske linje hos bestyrelsen og ledelsen i ITD. ITD er ikke længere den rigtige organisation for os, så vi har skrevet en tak for samarbejdet, og at vi ikke længere ønsker at være medlem der, siger Peter Therkelsen til Lastbil Magasinet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141