23948sdkhjf

Klar til flere typer løft i Vinderup

Preiss sætter fokus med ny Konecranes, som kan håndtere tungere løft.

Sidst på sommeren leverede N.C. Nielsen en fabriksny Konecranes F16-600C Liftace gaffeltruck til Priess A/S i Vinderup.

Den nye heavy duty-gaffeltruck håndterer flere typer løft og tungere løft, som tidligere krævede flere af virksomhedens maskiner. Det sker samtidig med, at den vestjyske virksomhed har slanket porteføljen og nu satser specifikt på transformatorstationer, teknikhuse og solcellemaster.

Priess er en traditionsrig virksomhed, der blev grundlagt i 1921 i Vinderup. Siden dengang har virksomheden tilpasset sig de skiftende markedsvilkår - og produceret en bred vifte af produkter til infrastruktur, forsyning, grønne løsninger, trafik mv.

I dag beskæftiger Priess omkring 150 medarbejdere i Vinderup med særligt fokus på kundetilpassede "Plug & Play"-teknikløsninger.

Transformatorhuse
Ankomsten af den nye Konecranes F16-600C Liftace gaffeltruck afspejler det strategiske fokus på især de store færdigmonterede transformatorstationer og teknikhuse.

Disse skal transporteres ud og ind ad de travle fabriksbygninger i Vinderup, når råhusene eksempelvis skal hærdes under åben himmel eller de færdigmonterede huse skal placeres på de ventende blokvogne og fragtes til forsyningsselskaber verden over.

- Vi fik behov for at forny vores truckflåde og erstatte nogle gamle truck, fortæller Nicholas Andersen Scammell, som er ansvarlig for vedligeholdelse hos Priess.

- Med den nye Konecranes øger vi løftekapaciteten til 16 ton, sparer mindst 30 procent på brændstoffet og har fået en moderne gaffeltruck med kort venderadius, masser af udsyn, komfortpakke og ekstraudstyr som bakkamera, vægt i gaflerne og radiosystem.

- Det er vores truckførere rigtigt glade for.

Som en moderne personbil
Den nye Konecranes kan sideforskyde gaflerne, tårnet kan vippes og den relativt støjsvage truck kører desuden på slangefri dæk for at undgå punkteringer.

Komforten inde i kabinen kan snildt måle sig med moderne personbiler, da der både findes affjedret sæde, aircondition, Bluetooth-radio, kopholder og godt med aflæggerplads til scanner, mobil og diverse arbejdspapirer til dagens opgaver.

- Konecranes er i særklasse i heavy duty-kategorien. Vi blev inviteret på besøg hos N.C. Nielsen i Balling for at prøve forskellige udgaver, og vores truckførere var helt solgt bagefter. Vi var ikke i tvivl om, at vi ville anskaffe os en Konecranes. Vi har samtidig fået en rigtig god serviceaftale, hvor N.C. Nielsen vedligeholder vores samlede maskinpark. Vi forventer at skulle optimere truckflåden endnu mere fremover på denne baggrund, fortæller Nicholas Andersen Scammell.

Hos N.C. Nielsen glæder man sig over Konecranes-løsningen hos Priess, der er et resultat af en tæt dialog, en mangeårig historik mellem de to samarbejdspartnere og de nye teknologiske Konecranes-muligheder.

Ny generation
- Den leverede Konecranes F16-600C Liftace gaffeltruck repræsenterer en helt ny generation af højteknologiske heavy duty-maskinerfortæller salgschef for heavy duty maskiner Jørgen Peter Lund fra N.C. Nielsen.

- De er yderst fleksible, driftssikre og komfortable - og kan løbende levere et stort datamateriale til dokumentation både internt til vedligeholdelsen og eksternt til chaufførerne, der eksempelvis kan få oplyst den præcise vægt på godset, så der ikke bliver kørt med overlæs.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
DSV udvider i USA
Schenker omorganiserer sig i Norden
Nye digitale løsninger i Dansk Auto Logik
Stigende modstand mod km-afgiften
Dansk lastbil-film får priser
Vognmand med 13 specialer - og der er plads til flere
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.156