23948sdkhjf

Poul Schou fusionerer med opkøb

Sidste år i november kunne Transportmagasinet fortælle, at den odenseanske miljø- og vognmandsvirksomhed Poul Schou havde opkøbt sine fynske kolleger i Bruun & Nielsen A/S.

Det betød en fordobling af vognparken, da man overtog Bruun & Nielsens 40 lastbiler og 130 medarbejdere, og koncernen har gennemgået en del ændringer siden da, fortæller administrerende direktør i Poul Schou, Poul Henrik Schou:

- Det har været en spændende rejse indtil nu. Efter opkøbet blev Bruun & Nielsen boende i Ejby og kørte som et selvstændigt firma, men vi vidste godt, at vi skulle fusionere på et tidspunkt, siger han, og fortsætter:

- 1. juni flyttede vi sammen hos Alex Andersen Ølund, i deres nye kontordomicil ud til motorvejen, hvor administrationerne kom til at sidde sammen. Det var første store skridt mod at få en sammensmeltning af de to kulturer, og samtidig begyndte ledelsen at arbejde tættere sammen. Dermed blev det et nyt fælles projekt, og ikke er spørgsmål om ”dem” og ”os”.

30. september blev begge selskaber lagt sammen under Poul Schou A/S, så medarbejderne nu er samlet i ét selskab, og alle bilerne er i den forbindelse også omregistreret.

- Bruun & Nielsen har været et godt brand, de havde nogle rigtig store kunder som for eksempel Rema 1000 og Lidl, hvor vi i Poul Schou har haft mange mindre kunder. Det er nogle forskellige forretningsområder, vi arbejder indenfor, og de har suppleret hinanden godt. Så det er to gode forretninger, der er lagt sammen, og kunderne har taget rigtig godt imod os – de vil os, og vi vil dem, siger Poul Henrik Schou.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.078