23948sdkhjf

Lastbilchauffør risikerer bøde efter tisse-uheld

En lastbilchauffør, som torsdag morgen parkerede sin 25 meter lange lastbil i nødsporet på en motorvejsfrakørsel ved Nyborg for at tisse, risikerer nu at få en bøde.

I hvert fald er politiet i gang med at undersøge skyldsspørgsmålet i forbindelse med, at den parkerede lastbil blev ramt af en varebil, hvis fører blev kørt til lægetjek på hospitalet.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

I avisen konstaterer Preben Ingemansen, der er leder af den operative sektion i politiets færdelsafdeling, at man ikke må holde i nødsporet, selv om man skal tisse.

- Nødsporet er ikke til at holde i. Det skal være fordi, der er opstået noget akut så som, at bilen går i stykker, eller at en person i bilen får et ildebefindende. Hvis man skal tisse, skal man i hvert fald ikke gøre det i nødsporet. Så skal man køre helt væk fra motorvejen. Og holder man uretmæssigt i nødsporet, kan man godt få en bøde for det, siger han.

Den tissetrængende chauffør, der var på vej til Aarhus, har til avisen forklaret at han ikke kunne køre ind ved en nærliggende tankstation, fordi der ikke er plads til hans lastbil.

- Derfor havde jeg kun to muligheder: Enten at tisse i bukserne eller at holde ind til siden. Jeg valgte det sidste. Men var den anden bare kommet 10-15 sekunder senere, så havde jeg nået at køre derfra, fortalte chaufføren til Fyens Stiftstidende efter sammenstødet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094