23948sdkhjf

Kæmpe julegave: Rekordordre til MAN Odense

MAN Odense A/S har landet en rekordordre: MAN’s autoriserede forhandler på Fyn skal levere 33 trækkere samt to specialbiler. Hele ordren skal leveres i første kvartal af det nye år til køberen: Transport og –logistikvirksomhed Poul Schou A/S, der vokser kraftigt.

Der er tale om 33 stk. trækkere af typen TGX 18.430 samt to stk. 4-akslede specialbiler. I alt 35 biler, der skal leveres i første kvartal af 2020 til transport- og logistikvirksomheden Poul Schou A/S, som i øjeblikket vækster kraftigt. - De biler, Poul Schou A/S har valgt, er nogle af de mest gennemtestede, der findes på markedet, samtidig med at der er blevet udviklet kraftigt på drivlinjen i dem. Det gør, at der er tale om et særdeles driftsikkert produkt. Samtidig er TGX’eren udstyret med Efficient Line 3 – MAN’s flagskib inden for brændstoføkonomiske løsninger, hvilket kort og godt betyder, at den kører længere på literen og dermed er langt bedre for miljøet end mange andre produkter på markedet, siger medejer af MAN Odense Martin Sehested i en pressemeddelelse, der i øvrigt ligger tæt på Poul Schous nye hovedkvarter på Logistikvej i Odense SV.

- Vi er en stærk servicepartner, der qua vores størrelse har kapaciteten og set-up’et til at kunne servicere de mange lastbiler, så det er praktisk, at der ikke er langt fra A til B. Og det er naturligvis vigtigt for en stor virksomhed som Poul Schou A/S, der er under kraftig udvikling, at de har en partner, der kan følge med deres udvikling, forklarer Martin Sehested.

Det er en god handel
Poul Henrik Schou, ejer og direktør hos Poul Schou A/S, siger, at han har gjort en 'god handel'.

- Vi har kendt hinanden igennem rigtig mange år, og jeg ved, at produktet og folkene bag MAN i Odense kan leve op til den service og kvalitet, som vi forventer. Vi råder i dag over 120 lastbiler, og derfor skal vi udskifte en stor del hvert eneste år, og det er klart, at vi satser på stordriftsfordele ved at købe 35 frem for et stk. Vi lever i en verden, hvor pris er en stor og væsentlig faktor, ligesom kvalitet og fleksibilitet. Derfor er det vigtigt for os at indgå nogle superskarpe aftaler med vores leverandører, og denne gang er vi glade for, at den landende hos MAN Odense, siger Poul Henrik Schou.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125