23948sdkhjf

Frugtbart partnerskab forener smedearbejde med containerhandel

Scanvo Trucks Danmark A/S og LJ Industri A/S har overtaget Storm & Co. Produktion ApS

De to virksomheder, Scanvo Trucks Danmark A/S og LJ Industri A/S har indledt et samarbejde i forbindelse med overtagelse af alle container-aktiviteter i Storm & Co. Produktion ApS.

Der er tale om et samarbejde mellem en handelsvirksomhed med over 40 års erfaring med køb, salg, udlejning og vurdering af alt transportmateriel og en smedevirksomhed med speciale i opbygning, hydraulik, renovering og reparation af lastbiler og entreprenørmaskiner.

Scanvo Trucks Danmark A/S skal stå for salg og markedsføring af containerne, og LJ Industri A/S er producenten.

- Inden for de seneste år har vi også udbygget forretningen med salg af nye og brugte hejseladscontainere, siger direktør for Scanvo Trucks, Remi Nikolajsen, hvis virksomhed har hjemme i Hårup ved Silkeborg.

Alsidig smedevirksomhed
LJ Industri A/S er en professionel smedevirksomhed beliggende i Nyborg. Firmaet har 4.500 m2 produktion under tag og en moderne maskinpark.

- I forbindelse med fremtidig produktion af nye containere har vi netop investeret i en 6.000 mm /400 ton kantpresser til at bukke hele længder stålplader, som vil optimere fremstillingen, siger Lars Jensen, der grundlagde LJ Industri i 2001.

Parterne siger, at ’man vil fortsætte med at fremstille containere i samme ånd, som nu afdøde indehaver Jens Pinne Storm gjorde, og at man også løbende vil videreudvikle produktionen/fremstillingen af containerne". Som noget nyt vil alle containere fremover blive stålblæst og malet af autoriseret maler i henhold til de stigende miljøkrav.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078