23948sdkhjf

Dekra på opkøbstogt i Jylland

Dekra Bilsyn har netop meddelt, at de på mandag den 6. januar overtager konkurrenten Euro Bilsyn.
Det betyder, at Dekra Bilsyn øger andelen af bilsyn i Jylland endnu engang - nu med en synshal i Fredericia.

Overtagelsen er endnu et skridt på rejsen af Dekra Bilsyns opkøb i Jylland. Dekra overtog således også Kolding Lokalsyn i november. Dermed udvidede man forretningen i Jylland med fem synshaller i Kolding, Haderslev, Vejen, Vamdrup og Egtved. Desuden åbnede man en nyetableret synshal i Esbjerg 1. november, der både syner små og store køretøjer.

- Dekras overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn Dekras kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret, siger finansdirektør i Dekra Danmark, Bo Bay Hougaard.

Dekra Bilsyn har nu 29 synshaller på landsplan.

Indehaver Jens Jørgen Ditlevsen åbnede EURO Bilsyn den 1. januar 2006 sammen med sin kone Lisbeth, der står for al det administrative. Siden har de udvidet staben med en bilsynsassistent. Parret skal stadig stå for den daglige drift.

DEKRA

Dekra blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein. I dag omfatter Dekras ydelser blandt andet køretøjsinspektion, ekspertvurderinger ifm. forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126