23948sdkhjf

Hverken ja eller nej til Frederikssunds- og Hillerød-motorvejene

Siden den tidligere regering landede en snæver aftal om investeringer i infrastruktur er det politiske flertal for de store investeringer forduftet. Dermed er der også skabt usikkerhed om penge til og tidsplanen for færdiggørelsen af Frederikssunds- og Hillerød-motorvejene. 

For at sikre bred opbakning til en ny aftale om infrastrukturinvesteringer vil transportminister Benny Engelbrecht (S) for nuværende ikke binde an med løfter til enkelte projekter. Det gentog han onsdag i Folketingets spørgetid. 

- Investeringer i infrastruktur skal ses i sammenhæng og kræver et stabilt og langsigtet perspektiv. Det sikres bedst ved, at vi fastlægger investeringer ved brede forlig i Folketinget, så vi sikrer kontinuitet - også selvom regeringsmagten skulle skifte undervejs i perioden. Det er min ambition, at en kommende infrastrukturaftale skal afspejle en sammenhængende plan for de kommende ti år infrastrukturinvesteringer. Det indebærer at lytte til hvilke prioriteringer og pejlemærker, der er vigtige for de øvrige partier, herunder naturligvis også spørgerens parti, sagde Benny Engelbrecht ifølge sn.dk. 

Svaret var stilet til Morten Messerschmidt (DF).

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189