23948sdkhjf

Startvanskeligheder i Silkeborg: HCS lover bedring

Den 2. januar overtog HCS opgaven med at indsamle affald i Silkeborg Kommune, men allerede nu bliver selskabet mødt med kritik.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Det er både silkeborgenserne og skraldemændene, der har oplevet udfordringer med den nye renovatør. Kritikken lyder blandt andet, at der nogle steder er blevet hentet affald sent om aftenen, og en del af forklaringen skal findes i fastkørte og nedbrudte skraldebiler, der desuden fører til lange arbejdsdage for flere skraldemænd.

Hos HCS er man klar over, at opstarten ikke har været gnidningsfri.

Der er ingen tvivl om, at hver gang man laver et renovatør-skifte med nye folk og nye øjne på ruterne, vil tingene i begyndelsen tage længere tid. Men lynhurtigt kommer vi ned på et godt leje i forhold til den tid, det tager at tømme skraldespanden, siger projektchef Klaus Egebo Jakobsen til avisen.

Projektchefen har desuden oplevet, at flere års problemer med affaldsafhentningen i silkeborgområdet har betydet, at HCS er blevet mødt med skepsis fra både borgere og skraldemænd. Glostrup-selskabet, der overtog opgaven efter det udskældte tyske firma Remondis, er det femte, der siden 2014 har stået for at indsamle affald i området.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079