23948sdkhjf
>

Dekra Bilsyn udvider igen

Dekra Bilsyn overtager Bilsyn Nu i Næstved med virkning fra den 3. februar. Hermed fordobler Dekre Bilsyn sin tilstedeværelse på Sjælland, hvor man i forvejen har en synshal i Rønnede.
Michel Nykjær åbnede Bilsyn Nu den 9. april 2013. Siden har han udvidet staben med tre bilsynsassistenter. - Som en del af Dekra Bilsyn kan vi stå stærkere, siger han.


- Vi får et større netværk og nogle gode sparringspartnere at samarbejde med. Vi får lettere adgang til information og udvikling.

Det rigtige match

Ifølge direktør i Dekra Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Bilsyn Nu et naturligt led i den videre ekspansion.

- Michels forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. Bilsyn Nu er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret lokal synshal, der vægter vejledning og god service rigtig højt.

Landsdækkende kæde

- Dekra-koncernens overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted. Globalt er bilsyn et kerneprodukt. Det skal det også være i Danmark. Derfor er vi systematisk i gang med at opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet.
- Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret,
Michel Nykjær fortsætter med at være ansvarlig for at drive synshallen i Næstved. Alt vil være som det plejer. Åbningstider og priser er ligeledes uændrede.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125