23948sdkhjf

Dekra får ny direktør

Den 6. januar 2020 tiltrådte Jens Hald som direktør for strategi og innovation hos Dekra.

Dekra er i kraftig vækst med stigende markedsandele og nye forretningsområder. På den baggrund har det været naturligt at udvide direktionen med en direktør for strategi og innovation. Til den post har Dekra valgt Jens Hald.

Jens Hald kommer med en bred og solid erfaring inden for strategi og innovation. Han har bevæget sig på tværs af ledelse i både den offentlige og private sektor i mange år, som blandt andet styrelseschef, borgmester, medlem af Folketinget, iværksætter og direktør.

I de sidste 12 år har han via sin egen konsulentvirksomhed rådgivet virksomheder i startup, ledelse, strategier og innovation. Karrierevejen er også kommet forbi ledelsesstillinger i universitets- og forskningsverden, hvor han som vicedirektør blandt andet har været med til at opbygge Syddansk Universitets Dronecenter i Odense.

Jens Hald skal nu bruge sin omfattende erfaring til at lave strategier for Dekra og videreudvikle nye forretningsområder gennem forskellige innovationsintiativer.

- Med de kompetencer og den erfaring som jeg har, vil jeg ikke lægge skjul på, at det er et drømmejob for mig, siger en glad Jens Hald, som ser frem til at komme rigtigt i gang. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125