23948sdkhjf

Blue Water åbner nyt kontor

De kommende år er der udsigt til markant forøgelse af olieudvindingen i havet ud for det nordøstlige Sydamerika. Blue Water sætter nu endnu mere fokus på dette spændende geografiske område, da firmaet åbner eget kontor i Guyana.

- Vi kan konstatere, at aktiviteterne indenfor olie- og gasindustrien i denne region er opadgående og vil være det de kommende år, og derfor har vi fundet det naturligt at øge vores fokus på området. Det matcher vores strategi om at have et stærkt globalt setup med kontorer på industriens nøglelokationer, så vi kan være tæt på kunderne og dermed servicere dem på bedste vis, siger Thomas Bek, Global Director for Energy & Projects i Blue Water.

Et solidt netværk
Guyana og det nordøstlige Sydamerika er ikke nye områder for Blue Water, som allerede har opbygget egne erfaringer og et solidt netværk i området gennem deltagelse i forskellige energi- og projektrelaterede transport- og logistikprojekter for firmaer som ExxonMobil og Saipem.

- Et er at være i stand til at lave internationale transporter – noget andet er at have konkret kendskab til forholdene i de lande, vi opererer i. Det kan have afgørende betydning for succes, at vi er godt forberedt på opgaven, så vi ikke risikerer forsinkelser, fordi der for eksempel ikke er styr på toldbestemmelserne, siger Brent Patterson, der er Blue Waters Regional Director for Energy & Projects Americas.

Blue Water Guyana flytter allerede store godsmængder ind til Guyana og vil nu udvide udbuddet af serviceydelser til også at omfatte shorebase, fortoldning, pakhus-services, kørsel, laydown management, sværgods og løfteoperationer for energi -og projektrelaterede projekter til og fra Georgetown. Blue Water har besluttet at indgå samarbejde med Peterson Logistics, da vi sammen vil være i stand til at levere stærke og pålidelige serviceydelser til branchen.

- Mange af vores kunder opererer mange steder i verden, og det er afgørende for vores service, at vi er i stand til at levere de transport- og logistikmæssige ydelser, som kunderne efterspørger - og der hvor de efterspørger det. Så vi tilpasser og styrker løbende vores setup, og det har derfor stor betydning for vores tilgang af ordrer, at vi er i stand til at tilføre værdi til kundernes projekter, siger Brent Patterson.

Efterspørgsel på projekt-management
Blue Waters globale netværk af kontorer arbejder tæt sammen om at servicere kunderne, og firmaet har en meget bred vifte af særlige kompetencer in-house: ingeniører, erfarne projektspeditører, IT-udviklere samt en række specialister indenfor kvalitet, sikkerhed og miljø. Og disse interne kompetencer vil blive øget alt efter behovet hos kunderne.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på komplet projekt-managment, hvor vi med vores omfattende erfaring og ekspertise kan styre hele logistikdelen for vores kunder. Den erfaring, vi har internt i firmaet, bruger vi globalt – ved at brede den ud til flere kontorer, og ved at vi sender vores specialister ud til de enkelte projekter for at sikre, at eksekveringen sker sikkert og effektivt.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079