23948sdkhjf

Færre lastbiler i Haderslev

Danske Fragtmænds nye terminal i Hammelev ved Vojens indvies i morgen, den 24. januar. Med sin placering tæt på motorvejen spares Haderslev by for en masse tung trafik.

- Tidligere holdt vi til på Sverigesvej i Haderslev, men vokseværk og manglende parkeringsforhold til de mange lastbiler har gjort det nødvendigt at flytte, siger fragtmand Lars Jensen, Godstransporten Kolding, der er én af de 40 hovedaktionærer i Danske Fragtmænd

- Og der er masser af fordele med den nye terminal, fortsætter han.

- Der kommer cirka 160 færre lastbiler ind og belaster Haderslev by hvert døgn. Desuden kommer vores lastbiler til at køre færre kilometer, fordi terminalen ligger lige ved motorvejen, og det er lettere at komme til og fra. 

- Vi har også indført den nyeste teknologi til at klare planlægning og optimal godshåndtering. Sidst men ikke mindst får chaufførerne og de andre medarbejdere bedre arbejdsvilkår med de moderne og tidssvarende faciliteter.

Terminalen er på 7.500 kvm og består af 7.039 kvadratmeter fragtterminal og 555 kvadratmeter administrationsbygning. Der er 55 porte. Der er desuden plads til at udvide terminalen, hvis det skulle blive nødvendigt engang i fremtiden. Grunden er på over 36.000 kvm.

Det er folketingsmedlem og tidligere transportminister Hans Christian Schmidt, som forestår den officielle indvielse af terminalen fredag kl. 11.45.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125